Verzenden & Levertijd

 

Verzendkosten Nederland.
Bij bestellingen onder de €75,00 wordt er €5,95 verzendkosten berekend. Voor brievenbuspakketjes wordt er €3,95 berekend en voor pakketjes zoals sieraden €1,00.

Bij bestellingen vanaf €75,00 zijn de verzendkosten gratis. 


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.
Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. 


Je pakketje wordt altijd als een cadeautje ingepakt. De pakketjes worden verzonden met PostNL of DHL. Zodra we je bestelling mee hebben gegeven aan een bezorger ontvang je per mail een track & trace code. Hiermee kun je inloggen op mijn PostNL of DHL en je bestelling volgen. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door de bezorger van PostNL of DHL.

Just You Boutique houdt zich aan de voorschriften van de afmetingen/het gewicht van brievenpost. Echter is de ene postbode de andere niet. Als de postbode jouw brievenbuspost niet door de brievenbus krijgt, dan zal jouw bestelling meegenomen worden naar het depot. Zij zullen het dan later als pakket aanbieden. 

 

  Home         Garantie & Klachten