Ruilen & Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen probleem. Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken. 

 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan middels een e-mail te sturen naar info@justyouboutique.nl of via het retourformulier die je bij je bestelling krijgt of kunt opvragen via de mail. We zullen een bevestiging naar je mailen en vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen. 

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt bij ons en ontvang je een bevestiging van ontvangst. Zodra het verwerkt is bij ons ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald: binnen 5 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van de retourzending. Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. 

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te boordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. Just You Boutique behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. Let op! Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij oorbellen niet retour nemen. 

Je kan jouw retour versturen met PostNL of een andere vervoermaatschappij. Wij adviseren je om de retourzending terug te sturen met een track & trace code. De kosten van een pakket zijn €6,95 en van een brievenbuspakje met track & trace code starten de kosten vanaf €3,90.

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track & trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terug betaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender)

Indien je schoenen retourneert graag niet de schoenendoos als verzenddoos gebruiken. Wij kunnen de schoenen niet netjes bewaren of verkopen zonder schoenendoos. 

Indien je gebruik maakt van het retour sturen van je product, komen de kosten van terugzending voor je eigen rekening. 

Ons retouradres:
Just You Boutique
Hendrik Veldhuishof 3
1106ZA Amsterdam

 

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@justyouboutique.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

Garantie & Klachten                                                                                                                               
Privacy Policy & Cookies